01 September 2016

Cerita Lawak Menyediakan Segala Jenis Hidangan


Sebuah kedai memasang kain rentang bertulis "menyediakan segala jenis hidangan". Seorang pengunjung masuk ke dalam kedai itu.

Pengunjung: "Apa maksud dari kain rentang di depan?"

Pelayan: "Kami menyediakan segala jenis hidangan. Bahkan, hidangan yang paling aneh yang boleh Encik fikirkan, kami akan menyediakannya."

Pengunjung: "Benarkah? Baiklah, saya akan menempah masakan daging harimau kumbang masam manis."

Pelayan: "Tunggu sekejap."

Beberapa minit kemudian, pelayan itu datang. Sang pengunjung sudah meneka bahawa pesanannya tidak ada, "Hahaha, pasti kalian tidak mempunyai daging harimau kumbang ya?"

Pelayan itu kemudian menjelaskan, "Maaf Encik, kami tidak boleh menyediakan pesanan Encik kerana kami kehabisan sos tomato. Apakah Encik ingin harimau kumbang goreng tepung?"Searches related: cerita humor, cerita lucu, cerita lucu pendek, cerita lawak, cerita lawak jenaka, cerita kelakar, cerita lawak pendek, cerita lawak bodoh, cerita lawak giler, cerita lawak spontan, cerita lawak giler, funny jokes, himpunan cerita lawak, lawak pendek, lawak jenaka, lawak jenaka lucu, lawak indonesia, lawak malaysia, lawak lucu, kisah lawak jenaka, kisah lucu, koleksi cerita lawak

Cerita Lawak ceritalawakje.blogspot.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...